Jakna Women's Island Peak Jacket ponuja dobro zaščito pred najhujšimi nevihtami, odlične ter učinkovite lastnosti in brezhibno udobje – vsekakor idealna jakna za vse vrste aktivnosti.

Women's Island Peak Jacket je elegantna vodoodporna jakna, ki s pomočjo ekoloških vlaken (COLOURKIND v partnerstvu z GORE-TEX-om), odpornih na vse vremenske razmere, zagotavlja da ostanete suhe v še tako zahtevnih razmerah. Jakna je idealen partner za celoletno nošenje, ne glede na letni čas. Seznam koristnih lastnosti je precej dolg: žep, posebej prilagojen za zemljevid, ventilacijske odprtine z zadrgo, odstranljiva kapuca itd.

Masa (cca): 639g

GORE-TEX garancija – vodoodporna GORE-TEX vlakna vam zagotavljajo suhost;

COOL COMFORT – telesna ventilacija vas hladi in vam ponuja udobje med aktivnostjo;

COLOURKIND - naša večkrat nagrajena COLOURKIND ekološka vlakna porabijo manj vode in kemikalij kot standardne metode, hkrati pa vam ni potrebno skrbeti za bledenje barv. Odlična oprema, narejena pravilno;

nastavljiva kapuca ponuja dodatno zaščito in ko je ne potrebujemo, jo enostavno snamemo;

imejte vse najnujnejše potrebščine na dosegu roke – dva glavna žepa, ki med drugim služita kot dobra izolacija, ki segreva roke, prsni žep in veliki notranji žep, ki je idealen za shranjevanje zemljevida.


Garancija kakovosti

Berghausovi izdelki lahko zdržijo skoraj vse.

Že 50 let Berghaus neprestano inovira in išče popolnost v svojih izdelkih. Verjamejo, da njihovi izdelki res izstopajo po tem, kaj nudijo uporabniku. Zagotavljajo vam, da so izdelki vedno kos nalogam, za katere so namenjeni (tako recimo jakna ne more biti jadralno padalo, bo pa naredila vse tisto, za kar je skonstruirana). 

Island peak shell jacket žensko

168,00 € 280,00 €
Izberi velikost in barvo!

Velikost

Barva

Morda Vas zanima

x

Vpišite se na naše e-novice

Za prejemanje obvestil o ugodnostih se prijavite na novice tu. Svojo prijavo boste morali še potrditi. Prosimo, da po vpisu preverite svoj poštni predal - le en klik v povratnem mejlu je potreben, da potrdite svoj vpis.