Croslite™

 

 

 

 

 

 

 

Spoznajte Croslite™: telo in dušo vsakega para Crocs™ obutve. Gre za zaprtocelično peno - neverjetno dober izum - ki ščiti in ljubkuje vaša stopala.

Croslite™ je zaščiten zaprtocelični penasti material, ki ni plastika ali guma. Ker je sestavljen iz sklenjenih mehurčkov, se vanj se morejo naseliti mikrobi ali vpiti vlaga, kar eliminira neprijetne vonjave iz obutve. Odlično blaži sunke pri hoji, kar se kaže kot neverjetno udobje obutve. Croslite ni toksičen, zato ga lahko nosimo na golo kožo. Umivamo ga z vodo in milom. Na visokih temperaturah se skrči, zato Crocs obutve ne puščamo na direktnem vročem soncu, v vročem avtomobilu in ne peremo v stroju na visokih temperaturah. Crocs obutev zaradi materiala Croslite tudi preverjeno in dokazano zmanjšuje mišični napor pri stanju za 62.6% glede na stanje z bosimi nogami (izmerjeno v  United States Ergonomics lab).

x

Vpišite se na naše e-novice

Za prejemanje obvestil o ugodnostih se prijavite na novice tu. Svojo prijavo boste morali še potrditi. Prosimo, da po vpisu preverite svoj poštni predal - le en klik v povratnem mejlu je potreben, da potrdite svoj vpis.