Crocs™ obutev

Nastala je v Ameriki, v Koloradu, kot preprosta udobna obutev za na ladjo, danes pa je obutev Crocs™ priljubljena po vsem svetu v več kot 150 modelih za moške, ženske in otroke. Crocs ponuja barvno, lahko in udobno rešitev za vse priložnosti in letne čase.
Vsa obutev Crocs™ je izdelana iz za Crocs značilnega materiala, Croslite™, ki ga uporabljajo samo za Crocs, saj je material patentirano zaščiten, tovarna pa v lasti podjetja Crocs Inc. Croslite daje obutvi tisto značilno mehkobo, udobje, trpežnost in lahkotnost, ki jih imamo tako zelo radi pri Crocsih.
V prvih 10 letih obstoja je Crocs prodal več kot 200 millijonov parov obutve. To ni naključje. Prav toliko parov nog je bilo hvaležnih za ta objem ljubezni, ki ga lahko da samo Crocs.

Celotna linija obutve CROCS je izdelana iz CROSLITE materiala, ki predstavlja inovacijo na področju obutve. CROSLITE material nam omogoča izdelavo udobne, lahke, ergonomične in na neprijetne vonjave odporne obutve. 

Zaradi vseh teh unikatnih lastnosti je obutev CROCS idealna tako za prosti čas, kakor tudi za profesionalno (kot delovna obutev) in rekreacijsko rabo.

 

Kaj je pravzaprav Croslite material?

Posebej razvit in patentiran zaprtocelični material. CROSLITE je nemogoče posnemati, saj lastniki patentov, sestavo in način izdelave materiala, držijo kot skrivnost.

 

Zakaj je CROSLITE material tako poseben?

CROSLITE je izredno lahek material (vsak Crocs tehta manj kot 170 gramov!) in čevelj ne obremenjuje vaše stopalo ter zagotavlja neverjetno udobje in mehkobo ves dan.

Zaradi CROSLITE materiala, noga se ne poti, koža diha in nima neprijetnega vonja.

 

10 razlogov zakaj jih morate imeti:

1. so mehki in udobni

2. njihova teža je manj kot 170 gramov

3. številne zračne odprtine omogočajo udobje in svežino vaših stopal

4. zaradi zračnih odprtin se voda in pesek ne zadržujeta v obuvalo

5. CROSLITE material je antibakterijski in odbija neprijetne vonjave

6. moderni italijanski dizajn

7. ima anatomsko obliko podplata, ki omogoča podporo hrbtenici in popolno udobje nog

8. nedrseč podplat omogoča varen korak

9. podplat ne pušča barvnih madežev na vaših stopalih in ne pušča sledi na občutljivih površinah

10. na voljo je široka paleta živahnih barv

ODBIJA NEPRIJETNE VONJAVE

UDOBJE

  • anatomsko oblikovani podplati uzblažijo udarce ob hoji in so tako udobni za vaša stopala, noge, kolena, kolke in spodnjega dela križa.

ANTIBAKTERIJSKO

  • Crocs obutev je izdelana iz posebnega CROSLITE materiala. Revolucionarna obdelava materiala je znana po svojih antibakaterijski lastnosti in odbijanju neprijetnih vonjav. Obutev se z lahkoto čisti. Za čiščenje uporabite navadno vodo in milo. 

PERESNO LAHKO

  • CROSLITE material je tako lahkoten, da teža Crocs obutve ne presega 170 gramov.

ERGONOMIČNO

  • Obutev je ergonomsko testirana v ZDA in si je tudi pridboila certifikat. Dokazano je bilo, da kadar smo obuti v Crocs-e je napor mišič do 62,6% manjši kot, če stojimo bosi.

x

Vpišite se na naše e-novice

Za prejemanje obvestil o ugodnostih se prijavite na novice tu. Svojo prijavo boste morali še potrditi. Prosimo, da po vpisu preverite svoj poštni predal - le en klik v povratnem mejlu je potreben, da potrdite svoj vpis.